Interessante weblinks

Wil je een link plaatsen naar onze website, dan bieden wij daarvoor de onderstaande banners ter beschikking. Deze kunnen worden opgeslagen door met de rechtermuisknop op de banner te klikken en te kiezen voor "Afbeelding opslaan als...".

Leaderboard (728 x 90px)
Let op, onderstaande banner is in formaat verkleind, na opslaan is deze 728 x 90px.

Banner Kermisplaza Kermisexploitanten steunen Kika

Rectangle (336 x 280px)
Let op, onderstaande banner is in formaat verkleind, na opslaan is deze 336 x 2980px.

Banner Kermisplaza Kermisexploitanten steunen Kika

Snellinks:

Kermisplaza

Organisator van kermissen in Amsterdam en Rotterdam, tevens van alle activiteiten rondom Winterplaza (onderdeel van kermisplaza). Bekijk de website voor informatie over alle door Kermisplaza te organiseren kermissen, alsmede foto's en video's en artikelen uit de media.

Website: www.kermisplaza.nl
Facebook: www.facebook.com/Kermisplaza
Twitter: www.twitter.com/StuyKermisplaza

Kermis Startpagina

Dé startpagina waar je alle kermiswebsites in één handig overzicht vindt. Het beste overzicht van alle kermis gerelateerde websites.

Website: kermis.startpagina.nl

AT5

AT5 is de lokale nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam en omstreken. AT5 biedt televisie, internet en een uitgebreide teletextservice. Het televisiekanaal is ook via de livestream op deze website te volgen. Bijna alle programma's zijn ook terug te vinden via AT5 Gemist.

Website: www.at5.nl

Mobiel Café Robbies

Mobiel Café Robbies is een volledig self-supporting (op eigen stroom en watervoorziening) mobiel café, ingericht met de modernste verlichting, audio en video instalatie en heeft de allure en uitstraling van een gezellige bar.

Website: www.mobielcafe.net

Frank Veldkamp Fair Design

Fotografie op voornamelijk kermisterreinen en winterevenementen. Bekijk de website voor meer informatie en voorbeeld reportages.

Website: www.frankveldkampfairdesign.nl

Groot Creatieve Media

Webdesign en videoproducties voor voornamelijk kermisbedrijven en -organisaties, winterevenementen en vuurwerkbedrijven. Ook buiten deze branches levert Groot Creatieve Media diverse diensten.

Website: www.grootcreatievemedia.nl

Kermis.nu kermisoverzicht

Handige en snelle overzichten van alle kermissen in heel Nederland. Ook voor het laatste nieuws kijk je op Kermis.nu, het meest complete kermisoverzicht van Nederland!

Website: www.kermis.nu

Kermis.nu Kermisoverzicht

Terug naar boven | Vorige pagina

- Eurodag
- Familiedag
- Bekende artiesten

Voor foto- en videoreportages kan je op deze pagina terecht.

Kermisplaza op Facebook en Twitter Kermisplaza op Facebook Kermisplaza op Twitter