Gratis optredens van bekende artiesten

In het weekend zijn er tussen 14:00 uur en 22:00 uur gratis optredens van bekende artiesten in de feesttent van Mobiel Café Robbies. Zoals vermeld is de entree gratis, maar een donatie aan het KiKa Kinderfonds wordt uiteraard op prijs gesteld. Een donatie kan gedaan worden bij de entree van de feesttent.

De voorlopig ingedeelde artiestenoptredens:

Zaterdag 22 Juni

Zondag 23 Juni

 • 2-FORCE
 • Johan Kettenburg
 • Liesbeth Vollebregt
 • Roel van Haren
 • Mick Harren
 • Samantha Beij
 • Bart Brandjes
 • Wesley van doesburg
 • Zwarte Johnny
 • Ramon Beense
 • Loek Kesseler
 • Wilfred
 • Mario Broerse
 • Arie Heesbeen
 • Willeke Schoonewille

Artiesten 22 & 23 juni 2013

Onderstaand vindt u een aantal van de op dit moment bekende artiesten.
Hou de website voor meer informatie!

Wolter KroesWolter Kroes

Wolter Kroes (42) heeft zich de afgelopen twintig jaar getransformeerd van vrolijk fuifnummer tot rasvertolker van het Nederlandstalige levenslied met een eigen popsound. Met een nieuw album, een concert in de Heineken Music Hall op 17 december, een nieuwe theatertour in 2012 en verse dromen voor de toekomst kan niemand meer om hem heen. Het grote publiek leerde Wolter kennen met de doorbreekhit Laat me los, het ondeugende Ik heb de hele nacht liggen dromen, zijn eerste nummer 1-klapper Viva Hollandia en de zomerse meezinger Sjalalala. Wolter heeft met zijn eigen show maar liefst vijf keer de Heineken Music Hall en vijf keer de Ahoy vol gekregen.

www.wolterkroes.nl

Mick Harren

Mick Harren zet zich al vele jaren in voor KiKa en met zijn inzet voor dit evenement laat hij zich opnieuw van zijn goede kant zien. Een speciaal bedankje en waardering van Frans Stuy (Kermisplaza) gaat dan ook uit naar de oprechtheid en waardevolle inzet van Mick.Mick Harren

Al ruim 25 jaar timmert Mick Harren al aan de weg als entertainer en zanger van zowel het Engelstalige als het Nederlandstalige repertoire. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij het Nederlandse publiek, dat iedere keer weer geniet van de opzwepende muziek van de zanger, die van elke gelegenheid een feestje maakt. Mick Harren is een graag geziene gast op elke feestelijke gelegenheid, zowel als tape-act, maar ook op grotere podia in het land is het Mick niet vreemd om met verschillende bands live op te treden.

Zelfs in de vaderlandse hitlijsten is de naam Mick Harren geen onbekende. Zowel het door Mick Harren zelf geschreven nummer ‘Doe Maar Gewoon’ voor de SBS6 reallife soap rondom de familie 'De Veerkampjes’, als de Nederlandse zelfs geschreven tekst op de klassieker ‘Sweet Caroline’ werden beide Top 40 hits.

www.mickharren.nl

2-Force2-Force

Het artiestenduo 2-FORCE neemt het publiek mee naar de heerlijke muziek uit de jaren 70, 80 en 90, van funk tot soul en van motown tot disco, al dan niet verpakt in exclusieve en dansbare medleys. Maar 2-FORCE draait ook de hand niet om voor Nederlandstalig repertoire.

Met hun charisma, enthousiasme, kwaliteit en talent weet 2-FORCE keer op keer het publiek voor zich te winnen en is daardoor de bühne act voor iedere gelegenheid. 2-FORCE; een veelzijdig artiestenduo dat al verschillende kanten van zichzelf heeft laten zien, maar mensen blijft verrassen!

Soul zanger Ronnie Canada

Ronnie CanadaRonnie Canada is an internationally known and respected R & B artist. He is best known for his participation as a singer with “The Drifters", "Harold Melvin & The Blue Notes", "The Platters" and remixes with the  already introduced DJ Judge Jules. Ronnie Canada is known to be a traditional R & B singer with great stage experience. Today he is also working as a songwriter and he has had some interesting dance releases.

With his experience Ronnie Canada has become a versatile artist, he is an internationally known, experienced and a very much respected artist.

Please check out http://www.dicore.nl/ for more information .

Quincy

QuincyQuincy kreeg landelijke bekendheid door met grote overmacht de verkiezing van de titelsong voor de eerste “Big Brother” serie te winnen. Meer dan 60% van de enthousiaste bellers gaven hun stem aan het door Quincy vertolkte ‘Morgen Weer Een Dag’. Deze aanstekelijke song besteeg zeer snel de hitlijsten en is ook bij de huidige optredens van Quincy nog steeds een veelgevraagde hit die absoluut niet overgeslagen mag worden.

En nu is het dan eindelijk zover. Op 26 maart kwam Quincy’s debuutalbum officieel uit. De single ‘Hoe Ver Moet Ik Gaan’ geldt als officiële aftrap van een omvangrijke PR campagne. Naast zijn vaste fans zal de rest van Nederland nu ook kennis maken met deze sympathieke zanger. Quincy is namelijk vanaf 4 maart te zien in een mini docusoap in het SBS6 programma 100%TV. We zien wie Quincy nu eigenlijk is en we volgen de weg naar zijn allereerste concert in Escape Amsterdam.

Samantha Steenwijk

Samantha SteenwijkWie de laatste jaren Samantha Steenwijk in actie heeft gezien, zal zich moeilijk kunnen voorstellen dat de zangeres lange tijd te verlegen was voor de bühne. De 26-jarige Samantha weet tegenwoordig als geen andere een feestje te bouwen. Met haar eigenzinnige interpretatie van het Nederlandstalige lied stuwt ze grote en kleine zalen naar euforische hoogtes. Wie de laatste jaren Samantha Steenwijk in actie heeft gezien, zal zich moeilijk kunnen voorstellen dat de zangeres lange tijd te verlegen was voor de bühne. De 26-jarige Samantha weet tegenwoordig als geen andere een feestje te bouwen. Met haar eigenzinnige interpretatie van het Nederlandstalige lied stuwt ze grote en kleine zalen naar euforische hoogtes.

Dit jaar deed Samantha mee aan Bloed Zweer en Tranen en bereikte zelfs de finale! Via haar website is haar finale single "Zonder Jou" te downloaden.

MrJay MixTailes

MrJay MixTailesMrJay MixTailes is a talented DJ who has been at large events for years for which he has received much admiration and appreciation. After a period of many performances he decided to focus on producing, writing and remixing, which now led to large international projects. . One example is the soon to be released prestigious Edwin Starr-project. Please keep a close eye to our website, http://www.dicore.nl/ for more information about all the projects and the  for the release date of the Edwin Starr-project.

Fellow DJ's and Producers aptly describe his sound as "Dirty, Funky, Disco House". 
MrJay himself prefers to call it "MixTailes" (the cocktail of musical ingredients telling a new story).

Francesca Romijn

Francesca RomijnFrancesca Romijn is born in July 1986 in Rotterdam, The Netherlands. As a child with a mother from Holland and a father from Surinam, music whas a big thing in her childhood. At early age Francesca found out that she loved to listen to music. All day she would listen to the radio and she would stand in front of the mirror and playbacking to the songs. People found out that she could also sing very good, but that’s not the way Francesca thought about herself.

In 2011 friends signed her up for a new talent show in Holland. Singers had to battle themselve to the next round and win a lot of money. She had to leave the show in the semi finals. Jeroen van de Boom ( a famous Dutch singer ) said on television that Francesca is one of the best female singers he had seen and heard.

She has a on of a kind sound that will touch everybody.

Bart Brandjes

Bart BeendjesBart is geboren op 26 juli 1962 in Uitgeest en is de jongste uit een gezin van 11 kinderen. Kenmerkend voor Bart Brandjes is het zeer uiteenlopende repertoire. Met een breed bereik, flexibele stembanden en groot improvisatie vermogen maakt hij ieder optreden tot een unieke ervaring. In het jaar 2011 doet Bart Brandjes mee met THE VOICE OF HOLLAND. Hij bereikt hierin de kwartfinale. Zijn deelname aan The Voice zorgt ervoor dat hij via DJ THE FONZ terecht komt in Amerika bij top producer Paul Brown. Samen nemen ze het nummer I GET A FEELING op dat later in 2012 zal worden uitgebracht op Woodward Avenue Records in Amerika.

www.bartbrandjes.nl

Terug naar boven | Vorige pagina

- Eurodag
- Familiedag
- Bekende artiesten

Voor foto- en videoreportages kan je op deze pagina terecht.

Kermisplaza op Facebook en Twitter Kermisplaza op Facebook Kermisplaza op Twitter