Welkom bij de Mega Kermis voor KiKa

De Mega Kermis voor KiKa is een initiatief van Kermisplaza volledig ter gelegenheid van het KiKa Kinderfonds. Jij komt toch ook?

Goedkoopste kermis van Nederland

Kermis voor KiKa, de goedkoopste kermis van Nederland volledig ter gelegenheid van het KiKa Kinderfonds! Van 19 t/m 23 juni in Amsterdam Nieuw-West met zaterdag en zondag in de feesttent GRATIS OPTREDENS van o.a. Wolter Kroes, Mick Harren, Quincy, Samantha Steenwijk (Bloed Zweet & Tranen), 2-Force, wereldwijd bekende soul zanger Ronnie Canada, Francesca Romijn en bekende DJ's. De entree is gratis maar een (kleine) donatie aan KiKa Kinderen Kankervrij wordt uiteraard gewaardeerd.

Artiesten Kika Kermis Amsterdam

De totstandkoming van de kermis voor KiKa

Als organisator van kermissen in o.a. Amsterdam staat Frans Stuy toch vooral bekend om zijn betrokkenheid met de sociaal zwakkeren in onze samenleving. Zijn kansenjongerenprojecten, losgelaten op zijn eigen evenementen hebben verrassende resultaten opgeleverd. Zijn inspanningen om een joodse begraafplaats op te knappen waren bijzonder vruchtbaar. Het bracht verschillende culturen bij elkaar en oogstte ook omwille daarvan veel lof.

Een recentelijk ziekenhuisbezoek raakte Frans diep. Als een echt gevoelsmens huilde zijn hart bij het zien van jonge kinderen die door hun ziekte soms nog maar kort te leven hebben. Pijn en verdriet maken vast onderdeel uit van hun dagelijkse leven. Het zijn dit soort van momenten waarop Frans heel resoluut kan zijn en impulsief kan handelen. Hij wilde iets voor deze kinderen betekenen.

Lees hier verder...

Speciale kortingsdagen

De MEGA kermis is er voor jong en oud, van achtbaan tot suikerspin. Op woensdag 19 juni is het EURODAG en vrijdag 21 juni FAMILIEDAG, op deze dagen geniet je nóg voordeliger van de kermis. Hou de Facebook pagina en de website in de gaten voor meer informatie!

KiKa Kinderen Kanker Vrij

Op deze website vind je alle informatie over de kermis, optredens en overige activiteiten. Ook de foto / video rubriek is de moeite waard eens te bekijken. De Mega Kermis voor KiKa staat garant voor een dag plezier en vertier en met je komst steun je ook nog eens KiKa Kinderen Kankervrij!

Kermisplaza wenst u veel surfplezier en hoopt u tussen 19 en 23 juni te mogen begroeten op het terrein bij Sportpark Sloten in Amsterdam Nieuw-West!

Kermisplaza

Kermisplaza steunt Kika

Terug naar boven

- Eurodag
- Familiedag
- Bekende artiesten

Voor foto- en videoreportages kan je op deze pagina terecht.

Kermisplaza op Facebook en Twitter Kermisplaza op Facebook Kermisplaza op Twitter