Kermis Buikslotermeerplein 2018 Homepage kermis Buikslotermeerplein Attracties Kermis Buikslotermeerplein Amsterdam Kermis Buikslotermeerplein Amsterdam Foto's Activiteiten en overige informatie

Najaarskermis Buikslotermeerplein Amsterdam 2018

Kermis Amsterdam BuikslotermeerpleinAlweer een nieuwe editie van de kermis op het Buikslotermeerplein staat voor de deur! Amsterdam Noord mag zich weer verheugen op een spectaculaire editie die weer plaats zal vinden op het parkeerterrein achter de oude V&D, langs de IJdoornlaan.

Van vrijdag 5 t/m zondag 14 oktober 2018 kan er weer van een fantastisch attractieaanbod genoten worden. Voor wat lekkers, voor een gokje of een spelletje, voor de kids of voor wie het zoekt in hoger en sneller: we nodigen iedereen van harte uit op het Buikslotermeerplein in Amsterdam waar traditioneel het kermisseizoen weer afgetrapt wordt!

Kermis Amsterdam BuikslotermeerpleinKERMISVIEREN MET KORTING
Vrijdagen en woensdag: Eurodag!

Wij van Kermisplaza houden graag vast aan succesvolle tradities die door onze klanten zo gewaardeerd worden. En daarom is het ook dit jaar weer op beide vrijdagen en op de woensdag: EURODAG! Op deze dagen vier je extra voordelig kermis en draaien alle attracties voor slechts één euro (bijzonder grootvermaak uitgezonderd).

Kermis Amsterdam BuikslotermeerpleinTijdens deze najaarseditie weer veel vermaak voor groot en klein! Wat te denken van het spookhuis, de Crazy Dance wipp, de booster, polyp en natuurlijk de autoscooter. Ook voor de kinderen is er uiteraard veel te beleven, van de Adventure Ride buggy tot trampoline springen en van de draaimolen tot de mini cars. Ook voor wie graag een gokje wilt wagen of wilt genieten van een heerlijke Suikerspin is de kermis op het Buikslotermeerplein een geweldig uitje.

Surf d.m.v. bovenstaand menu door de website en bekijk het programma, de attractielijst, foto's & video's en meer.

Het beloofd weer een prachtige kermiseditie te gaan worden.
Wij hopen u te mogen begroeten op de Buikslotermeerkermis!

EURODAG 24 februari, voorjaarskermis 2017:

Videoreportage Voorjaarskermis Buikslotermeerplein 2015:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Volg ons op Facebook:
Kermisplaza Facebook

Of op Twitter:
Kermisplaza Twitter

Foto' & video's

Ook dit jaar zullen er weer diverse foto reportages verzorgd worden. Hou de website en onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates!

Kermisplaza

Kermis.nu, het beste kermisoverzicht van Nederland

 

Copyrights '09-'18 - Kermisplaza.nl - Alle rechten voorbehouden - Webdesign